HuutokauppaehdotHuutokaupan Säännöt

Aloitus:

Huutokaupoissamme ei ole tuotteilla pohjahintoja. Huutokaupassa aloituslähtöhinta on 3-5e ja siitä jatketaan 2euron nousuin. Huonekaluissa noustaan 5 euron korotuksin aina 100 euroon asti. Tämän jälkeen jatketaan 10e nostoin. Meklari pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kohteesta tehty korkein tarjous. Huutokaupan alussa kerrotaan jos jossakin kohteessa on asiakkaan ilmoittama pohjahinta.
Kaikki tuotteet myydään siinä kunnossa, mitä ne ovat myyntihetkellä.
Meklari ilmoittaa mahdollisista vioista huutokaupassa. (jos hänellä on siitä tietoa)

Huutokaupassa olevat myyntikohteet:

Huutokohteet tulevat nettisivuille esille huutokauppaa edeltävillä viikoilla. Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin huutokauppaluettelossa. Huudettavat tuotteet ovat usein käytettyjä vanhoja tavaroita. Tuotteissa on kulumaa ja käytön jälkeä eivätkä ole uudenveroisia. Tuotteet eivät sisällä vähennettävää alv:ta.

Esineet ovat ennen huutokauppaa näytössä. Asiakkaan tulee tällöin tarkistaa itse esineen kunto. Tämän laiminlyönti ei oikeuta kaupan purkuun eikä valitukseen. Tämä koskee myös ennakkotarjoustapauksia.

Uusien tuotteiden kohdalla alv 24%.
Huutokaupan alussa meklari ilmoittaa jos jokin tavara sisältää alv:n.

Huutonumerot:
Huutokaupoissamme on mahdollista käyttää huutonumeroa. Huutonumero noudetaan hyvissä ajoin ennen huutokaupan alkua. Numeron noutaneet voivat maksaa kaikki huutonsa huutokaupan lopussa.
Huutonumeroa käyttäviltä otamme yhteystiedot ylös.

Ennakkotarjoukset:

Huutokohteista voi jättää ennakkotarjouksen sähköpostitse tai puhelimitse. Ennakkotarjouksia otetaan vastaan huutokauppaa edeltävään iltaan klo 20:00 asti. Huutokaupassa jokainen esine, josta on tullut ennakkotarjous, nimetään ET merkinnällä. ET=ennakkotarjous.

ET kohteessa meklari ilmoittaa sen hetkisen korkeimman tarjouksen, joka on tuotteesta annettu.  Ajan säästämiseksi lähdetään korkeimmasta ennakkotarjouksesta. Jos ennakkotarjouksen jättänyt asiakas voittaa kohteen, ilmoitamme siitä joko puhelimella tai sähköpostilla.

Jos ennakkotarjouksen jättänyt henkilö ei lunasta huutamaansa tuotetta, pidätämme oikeuden myydä tuote uudelleen huutokaupassamme. Tämän henkilön kohdalla emme ota jatkossa tarjouksia häneltä enää vastaan.

Postitus / Tuotteiden maksu ja nouto

Huudetut tuotteet on maksettava heti huudon jälkeen täysimääräisesti ja kuljetettava pois huutokauppapaikalta heti huutokaupan päätyttyä.

Tuotteita ei voi ostaa velaksi. Vastuu esineistä siirtyy ostajalle heti meklarin lyötyä kohteen kiinni. Emme ota vastuuta hävinneistä esineistä. Omistusoikeus tavaroihin siirtyy ostajalle heti maksun jälkeen.

Ennakkotarjoustuotteen lähetämme joko postin tai matkahuollon kautta ellei noudosta ole sovittu.
Isompia tavaroita emme lähetä, ne on noudettava itse huutokaupan jälkeen. (pidämme tuotteet varastossa enintään 6 vuorokautta) Varastoinnista emme peri maksua,  jos tuotteet noudetaan ilmoittamassamme ajassa. Yli menevältä ajalta perimme 10e varastomaksun jokaiselta alkavalta päivältä.

Lähetettävistä tuotteista perimme 10e pakkauskulua / tuote + postin tai matkahuollon kulut.

Puhelin/sähköpostitarjouksia emme ota lainkaan huutokauppapäivänä. Tarjouksia voi jättää huutokauppaa edeltävään iltaan klo 20:00 asti.

Huutokauppaan myyntiin tulevat tavaraerät:

Otamme myyntiin huutokauppoihin perikuntien jäämistöjä, keräilytavaraa, kotimaista lasia ym.
Provisio myynnille on 25-30%  provisio sisältää sen hetkisen alv:n (tällä hetkellä 24%)

Tavaroiden nouto

Noudamme asiakkaan myyntierät korvausta vastaan.
Noudosta sovitaan aina erikseen. Korvaushinta sopimuksen mukaan. Noutohinta sisältää alv:n 24%.

Huutokaupoissamme voi maksaa mobilepay, pivo tai käteisellä.


Terveisin
Esa Malmström
Osto- ja Myyntiliike Vanhat Roinat
Huutokauppahuone Vanhat Roinat

Kaukjärventie 284, 30100 Forssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti